Mijn naam is Annemiek van Vugt en sinds 2017 ben ik werkzaam als osteopaat.

Vroeger wilde ik, als paardenmeisje, paardenfysiotherapeut worden. Dat daarvoor eerst de humane opleiding gevolgd moest worden was een feit en zo begon mijn pad binnen de humane gezondheidszorg. Tijdens de opleiding ben ik het werken met mensen heel leuk gaan vinden. Echter, kort na het behalen van mijn diploma fysiotherapie en de start van mijn loopbaan, kreeg ik niet echt voldoening uit mijn werk. Er waren te veel vraagtekens die ik niet kon beantwoorden. Al snel kwam ik in aanraking met osteopathie; het lichaam wordt in zijn geheel benaderd en niet alleen de regio waar de klacht wordt ervaren. Even later begon ik aan de opleiding osteopathie en sinds 2017 ben ik werkzaam als osteopaat. Direct na de basisopleiding ben ik begonnen met de opleiding kinderosteopathie, zodat ik ook de allerkleinsten van dienst kan zijn met hun hulpvraag en die van hun ouders.

Het is de hele dag puzzelen, waarbij de ene puzzel eenvoudiger is dan de andere, maar elke puzzel is weer mooie een uitdaging. Graag tot ziens in de praktijk, op de donderdag!

“Het is de hele dag puzzelen,
waarbij de ene puzzel eenvoudiger is dan de andere,
maar elke puzzel is weer mooie een uitdaging.”

Plan online uw eigen afspraak

Wilt u een afspraak maken? Maak deze dan makkelijk zelf in onze online agenda.
Hier kunt u zowel de locatie, behandelaar, dag en het tijdstip zelf kiezen.

Onze online agenda is altijd up to date. Voor baby’s houden we indien mogelijk plekken vrij. Wilt u informeren of er plek is voor uw baby? Stuur dan een mail naar info@osteowestland.nl. Vermeld hierbij de leeftijd, het probleem en uw telefoonnummer zodat we u kunnen terugbellen.