Ik ben Rosalie Baerwaldt en ben sinds begin 2022 werkzaam als osteopaat.

Als fanatiek sporter heb ik altijd interesse gehad in het functioneren van het menselijk lichaam. Mede door mijn zorgzame karakter wist ik al snel dat ik hier mijn beroep in wilde vinden.

Na zelf een behandeling te hebben gehad van een osteopaat was de juiste richting duidelijk en ben ik in 2015 het avontuur van de opleiding tot osteopaat gestart. Na de medische basisopleiding heb ik osteopathie gestudeerd aan College Sutherland in Amsterdam. Een deel van de studie heb ik samen met Melissa gedaan!

Tijdens de opleiding is mijn passie voor het vak alleen maar gegroeid. Iedere patiënt is weer een nieuwe puzzel, een zoektocht naar het patroon wat de klacht(en) in stand houdt. Ieder mens is anders en daardoor is de oorzaak van een klacht altijd anders. Het hiermee helpen van mensen geeft mij zoveel energie!

Ik kijk er naar uit om te blijven leren en mijzelf te blijven verdiepen en ontwikkelen als osteopaat, zoals nu met de kinderopleiding. Inmiddels heb ik al zoveel gezien dat ik op veilige en vakkundige wijze baby’s en kinderen kan behandelen volgens de nieuwste inzichten. Ik hoop dan ook met mijn (in)voelend vermogen en de holistische kijk op het menselijk lichaam voor veel mensen, jong en oud, iets te kunnen betekenen.

“Iedere patiënt is weer een nieuwe puzzel,
een zoektocht naar het patroon
wat de klacht(en) in stand houdt.”

Plan online uw eigen afspraak

Wilt u een afspraak maken? Maak deze dan makkelijk zelf in onze online agenda.
Hier kunt u zowel de locatie, behandelaar, dag en het tijdstip zelf kiezen.

Onze online agenda is altijd up to date. Voor baby’s houden we indien mogelijk plekken vrij. Wilt u informeren of er plek is voor uw baby? Stuur dan een mail naar info@osteowestland.nl. Vermeld hierbij de leeftijd, het probleem en uw telefoonnummer zodat we u kunnen terugbellen.