Ervaringen

Ervaring van een moeder met zwangerschapswens

“Mijn man en ik waren er helemaal uit, we wilde graag nog een kindje. Nu zijn we hier uiteindelijk een jaar mee bezig geweest. Aangezien Laurie onze dochter als baby van allerlei kwalen heeft afgelopen en ik hoorde dat osteopaten ook konden helpen bij het uitblijven van een zwangerschap, besloot ik een afspraak te maken. Helaas heeft Laurie een behoorlijk wachtlijst, wat wel aangeeft dat ze erg gewild is. Dus in april kon ik eindelijk terecht. Bij de behandeling gaf Laurie aan dat mijn hormoonhuishouding verstoord was en dit heeft zij weer in orde gemaakt. Het mooie is dat de eerste poging na deze behandeling gelijk raak was en ik nu 20 weken zwanger ben en ook de 20 weken echo goed blijkt te zijn. Wij zijn in ieder geval super blij dat het na één behandeling van Laurie in één keer gelukt is om zwanger te raken.”

Ervaring van een dankbare moeder

“Een half jaar geleden zijn wij met onze zoon van 8 jaar bij Laurie terecht gekomen. Hij was een kind dat snel overprikkeld was en zich continu zorgen maakte. Dit belemmerde hem behoorlijk. Via bekenden hoorden wij van de behandelingen van Laurie. Laurie ging met hem aan de slag zonder te benoemen waar hij last van zou hebben. Ik vond dit belangrijk. Hij is immers goed zoals hij is en misschien hoort dit gewoon bij hem. Toch wilde ik dit een kans geven. Op basis van een aantal oefeningen zag zij waar hij last van had, namelijk prikkelverwerking, grenzen aangeven en hij bleek  nog last te hebben van een voorkeurshouding die hij als baby had. Al na de eerste behandeling merkte wij een opmerkelijk verschil. Hij slaapt weer ontspannen, ligt niet meer te knarsetanden en zweten, hij neemt meer initiatief, stapt op vreemde mensen af, praat vrijuit, is een stuk assertiever geworden en loopt zingend door het huis. Ik deel deze ervaring omdat ik alle kinderen gun dat ze onbezorgd kind kunnen zijn. Laurie heeft gezorgd voor een goede basis van waaruit hij zich kan ontwikkelen. Laurie, ontzettend bedankt!”

Ervaring van een blije moeder

“Nadat mijn zoontje van 8 maanden uit bed was gevallen vond hij het niet meer fijn om in mijn armen te liggen. Ook overstrekte hij meer en was hij erg onrustig en huilerig.

Wat een verschil na een bezoekje aan jou!!! Zoals je al zei, t aankleden gaat echt moeiteloos, zonder enig protest! Wiegen gaat ook (meestal) zonder protest, maar wil nog wel eens vervelend zijn. Direct na ons bezoek was mijn zoontje een heel stuk relaxter, ook in zijn speelgedrag en doen en laten. Het was dus duidelijk dat er in zijn ruggetje inderdaad iets niet lekker zat!
Heel erg bedankt voor je hulp weer!”

Wat een verschil na een bezoekje aan jou!!!

Ervaring van een blije moeder

“Beste Laurie,

Vorige week ben ik met mijn dochtertje bij u geweest. Ik wilde u bedanken want ze heeft zoveel meer rust gekregen en ik heb ineens zo’n fijn contact met haar. En dat alles omdat haar rib scheef zat wat tevens de aanhechting van haar darmpjes was en hierdoor heeft zij al die maanden pijn gehad en ik erg veel stress.

Ik heb me behoorlijk schuldig gevoeld dat ik niet eerder geweest ben maar het Consultatie Bureau zei steeds maar: “Het hoort er gewoon bij en in principe raden wij een osteopaat niet aan.” Zij zouden dit juist wel aan moeten raden en dat ga ik ze ook zeker vertellen!

Nogmaals bedankt en wat een geweldig werk moet dit voor u zijn om zoveel mensen te helpen!”

Groetjes een hele blije moeder

Ik heb me behoorlijk schuldig gevoeld dat ik niet eerder geweest ben…

Ervaring van Wendy

“Beste Laurie, Ik ben je ontzettend dankbaar. Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik de eerste twaalf weken ontzettend misselijk geweest, de hele dag door spugen. Nu ben ik zwanger van ons tweede kindje en ja hoor, weer hetzelfde verhaal. Na drie weken was ik het helemaal zat en ik heb jou opgebeld om te vragen of jij er iets aan kon doen. Je hebt meteen een plekje voor me vrijgemaakt en ongelofelijk, binnen twee dagen was ik overal vanaf! Ik had weer overal trek in en het spugen was over!”

Ik wou dat ik dat eerder had geweten. Als ik iemand spreek die hier ook last van heeft, raad ik meteen jou aan, echt een heerlijk gevoel om alles weer lekker te vinden en echt te genieten van de zwangerschap!

Ervaring van Marie-Therese

“Twee weken geleden ben ik met mijn 6 weken oude dochter bij Laurie geweest. Mijn dochter had verschrikkelijke pijn huilbuien. Kon amper slapen in bed. Ze sliep alleen een paar uurtjes in de draagdoek. Nachten heb ik met haar opgezeten. Van alles heb ik geprobeerd. Andere dekens, slaapzakje, andere flesjes…Niks hielp. Met een eerste kindje heb je geen referentiekader en weet je niet wat normaal is. Uiteindelijk op advies bij Laurie terecht gekomen.Ik dacht dat ik een sterk kind had die haar hoofd al recht overeind kon houden. Ik bleek een gespannen kind te hebben die klem in mijn buik had gezeten. Na de behandeling had ik opeens een slappe baby.”
En dat was eigenlijk niet het grootste verschil…Mijn dochter sliep in haar eigen bed uren achter elkaar. De pijnhuilbuien zijn verdwenen. Ze heeft alleen nog maar normale baby huiltjes. Wat een verademing! Nu kan ik zelf en meer genieten en ook zelf weer gaan slapen. Ik zit terug op de roze wolk. 
“Laurie heel veel dank voor alle goede adviezen en behandeling. Vooral dank dat ik weer terug op de roze wolk zit! Ik kan nu zo ontzettend van mijn kleine wondertje genieten!
En ik weet heel zeker dat mijn dochter als ze al kon praten je niet alleen heel hartelijk had bedankt maar ook een dikke knuffel had gegeven!”
Hartelijke groet. Marie-Therese

Ervaring van een blije moeder

Bijna radeloos kwam ik bij jou  met een veel huilende ontroostbare baby vanwege zijn darmen. Na de behandeling heb ik een totaal ander kind, een blij en tevreden mannetje, ontzettend bedankt!