De eerste behandeling bij de osteopaat

Als u voor de eerste behandeling komt heeft u het intakeformulier al ingevuld en hebben wij de informatie doorgenomen. U kunt plaats nemen in de wachtkamer en wordt door ons opgehaald.

Wat gaat er gebeuren bij de eerste behandeling?

Na eventueel verduidelijkingen gevraagd te hebben van uw klacht doen we een uitgebreid onderzoek. Dit vindt plaats in ondergoed bij volwassenen, maar bij kinderen en baby’s is dit niet altijd nodig.

Na of tijdens het onderzoek vertellen we wat er gevonden is en start de behandeling.

Wat neemt u mee?

Baby’s

Een handdoek, makkelijke kleding (deze hoeft niet altijd uit, maar liefst geen strikjes of capuchon), een speen, knuffel of speeltje. Als het voedingstijd is, neem dan gerust een warme fles mee, deze kan tijdens de behandeling gegeven worden. De borst is gelukkig altijd bij de hand.

Kinderen

Een handdoek om op te liggen, favoriete knuffel, eventueel rozijntjes of iets dergelijks, als u denkt dat uw kind dat nodig heeft om te kunnen blijven zitten of liggen. Er is speelgoed aanwezig.

Oudere kinderen en volwassenen

Een handdoek om op te liggen, graag gepast ondergoed om zowel voor u als voor ons de behandeling zonder gene te laten verlopen (geen string maar een boxer bv).