Mijn naam is Anja Berendse en ik ben werkzaam als osteopaat. Zorgen dat volwassenen en kinderen weer beter in hun vel zitten geeft mij energie. Ik vind het echt gaaf om iemand van een klacht af te helpen waar hij of zij al langere tijd mee loopt.

Toen ik op de HAVO zat had ik nog geen weet van osteopathie. Wel was ik erg geïnteresseerd in sport en het functioneren van het menselijk lichaam. Ik koos ervoor om gymdocent te worden. Na deze opleiding startte ik als sportinstructeur bij defensie. Lesgeven vond ik heel leuk, maar ik wilde meer. Ik ontdekte dat ik ook graag voor mensen zorg. Na een traject bij een loopbaancoach heb ik de keuze gemaakt om de opleiding tot osteopaat te volgen. Als osteopaat ben ik bezig met het functioneren van het menselijk lichaam waarbij ik mijn zorgkwaliteiten kan inzetten.

Mijn specialiteit is het behandelen van tieners en volwassenen van alle leeftijden. Ik wil graag met u kijken waar de oorzaak van uw klacht vandaan komt en deze helpen op te lossen.

Werkdagen:
Maandag in De Lier
Dinsdag ochtend in De Lier
Vrijdag in Ter Heijde

Een afspraak kan je direct inplannen via onze online agenda.

“Zorgen dat volwassenen en kinderen weer beter in hun vel zitten geeft mij energie. Ik vind het echt gaaf om iemand van een klacht af te helpen waar hij of zij al langere tijd mee loopt.”

Plan online uw eigen afspraak

Wilt u een afspraak maken? Maak deze dan makkelijk zelf in onze online agenda.
Hier kunt u zowel de locatie, behandelaar, dag en het tijdstip zelf kiezen.

Onze online agenda is altijd up to date. Voor baby’s houden we indien mogelijk plekken vrij. Wilt u informeren of er plek is voor uw baby? Stuur dan een mail naar info@osteowestland.nl. Vermeld hierbij de leeftijd, het probleem en uw telefoonnummer zodat we u kunnen terugbellen.